Team Autoexperten klar för Battle of Vikings!

Vi hälsar Team Autoexperten Karlskoga välkomna till Battle of Vikings. I teamet hittar vi bröderna Adam och Victor Broström 19 och 17 år gamla samt Kilsbergs-föraren Andreas Johansson.

-Battle of Vikings är skitfränt. Man glömmer på ett år hur jobbig tävlingen är, men det kommer man på rätt så fort efter starten, säger Adam som innan dess tänker avverka Extr
em SM i Norrköping och Stångebroslaget. Trots att han dras med en nackskada sedan i hösts känner han sig i bra form.

-Förra året låg jag riktigt bra till i prologen och hade inte kopplingen strulat på huvudtävlingen så hade jag kanske klarat en topp fem. Nu blev det en bra 13:e plats istället.

Men Victor, lillbrorsan? Hur står du dig mot honom?
-Ha,ha.. mig kommer han aldrig i fatt! Nädå, Victor blir bara bättre och bättre och jag måste ligga på bra om jag ska hålla undan för honom.

Andreas Johansson är sådan som vi känner igen: Lovande förare i unga år och så kommer småbarnsåren emellan. Men enduro är för kul för att lägga av med så nu ska han ut på banan igen under Team Autoexpertens vingar och det blir hans första Battle of Vikings.
-Jag får nog vara realist, det är ju min första extremendurotävling. Jag ska helt enkelt ta mig runt, säger Andreas.

Vi önskar Team Autoexperten lycka till på Battle of Vikings. Du träffar dem i Marknadsgatan är du bland annat kan se de Suzuki-hojar som Adam och Victor åker på när de är i depån samt köpa diverse tillbehör.

TEAMBILD BOV