Mario Roman segrare 2017!

Mario Roman vann årets Battle of Vikings med bred marginal. Joakim Ljunggren kom tvåa och Magnus Thor rullade in som trea. Samtliga förare verkade nöjda med sina placeringar i den tuffaste Battle någonsin – endast 35 förare kom ett varv eller mer. 100 förare kom inte runt inom respittiden.
– Jag är väldigt nöjd med banan, jag hade inte en tråkig stund på den här varierande banan, kommenterar Mario Roman sin seger. Ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb. Jag kommer gärna tillbaka och vinner nästa år igen.
Även Joakim Ljunggren blev nöjd med sin andra plats:
-Jag känner mig supernöjd. Mario är ju ändå fabriksförare. På första varvet kändes det tungt, då funderade på om jag kanske var lite för tidigt ute efter kraschen. Men sen kom flytet och det rullade på ganska bra.
Magnus Thor kom på pallen för första gången i Battle of Vikings, han såg trött ut efter tävlingen men väldigt nöjd. Hans hoj fick släpas upp de sista metrarna i Joutunheims vägg och det tog tid. Även Mario och Joakim fick hjälp de sista metrarna i denna backe där de flesta förare gjorde otaliga försök att komma upp.

Här är den kompletta resultatlistan>>>

Vi har gott om sparade livesändningar på Battle of Vikings Facebooksida och vi rekommenderar särskilt den sista filmen från avslutningen med utmaningarna i Jotunheims vägg samt intervjuer med segrarna.

Så här såg det ut i Jotunheims vägg i slutet av tävlingen: