Jarvis kör Battle of Vikings igen!

Vi är väldigt stolta över att världens kanske främsta extremenduroåkare Graham Jarvis kommer och kör Battle of Vikings.
Det är andra gången han kör tävlingen. Senast var 2014 då han hamnade på en tredje plats slagen av Jonny Walker och Joakim Ljunggren. Men även för mästaren själv blev Battle of Vikings en större utmaning än vad han hade kunnat föreställa sig:

Graham Jarvis var märkbart tagen efter Battle of Vikings 2014 och till Nerikes Allehanda sa han så här efter tävlingen:
”Den här terrängen, alltså. Man fick inte vila någonstans. Det var stenar, stenar, stenar i fyra timmar. Det är det tuffaste jag har kört och då har jag ändå en del att jämföra med.”

-Det är så kul och spännande att få hit Jarvis igen, säger Jenny Öberg tävlingschef. Det är verligen ett namn som stått högst på vår önskelista och det är tack vare vårt fina samarbete med Husqvarna Motorcycles som det här har blivit möjligt.

Graham Jarvis tog precis hem segern i Red Bull Romaniacs i Rumänien där bland annat Wade Young som också kör Battle of Vikings kom in på tredje plats. Dessförinnan vann han Erzberg Rodeo Red Bull Hare Scramble. Nu återstår det att se om denne mästare har bättre tur i Storstenshöjden än sist!

Det är iallafall bäddat för rafflande fajt i Storstenshöjden där regerande mästare Joakim Ljunggren som är känd för att vara mycket uthållig kommer mötas av konkurrens på högsta internationell nivå.

Foto: Future7Media

JArvis3 foto Future7Media