Video

Det finns massor av spännande video på Youtube från Battle of Vikings. Här samlar vi några genom åren. Vi är stolta och tacksamma för alla kvalitetsfilmer och reportage som görs i samband med våra tävlingar.

2018

Häng med Ola och Tomas  genom prologen! Kul film med snack både före och efter.

Följ med Mario Roman i banans tuffaste parti Fenrisulven:

Häng med Joakim Ljunggren genom prologen:

Följ med Tomas och Ola genom hela söndagens tävling. Tomas kom på 31:e plats och Ola på 49:e. Så vi snackar riktiga Vikingar!

2017

Följ med vinnaren Mario Roman tre varv runt banan i en rafflande fajt med Eddie Karlsson! 31 minuter in gör Mario ett misstag och Eddie som ligger i hasorna kör om. Mario kommer i kapp och är på väg att köra om men gör ett misstag till och Eddie är iväg som en pil igen…
Mario jagar och får kontakt. Till slut går Mario om, ”Opaaa, sorry” säger Mario 39 minuter in i filmen när han får närkontakt med en stillastående Eddie och då lägger Mario in texten ”Hard enduro vs Trial” i filmen.
57 minuter in i filmen kör han ikapp Joakim Ljunggren: ”This is Joakim, a very good friend of mine”. Och tillsammans kör Mario och Ljunggren in i mål och just före tidtagningslinjen släpper Jocke förbi Mario (som var given segrare), sträcker ut handen och gör high five. Vilka sportsmen!

 

Filmer av Mikael Sandberg från Tibro MK ger en bra inblick i tävlingen med intervjuer av förare och sköna klipp från backarna.

30 minuters film från Balders backe – en av de hisnande utmaningarna i Hällabrottet. Vi tackar Wille Rosenberg för filmen.

2016

2015

2014

2013

 

2012