Partners

Battle of Vikings har samarbete med flera företag som på olika sätt underlättar genomförandet av tävlingen. Kilsbergens MK som arrangerar tävlingen är mycket tacksamma för all hjälp. De som hjälper till att få eventet till en succé får exponering i flera forum där tävlingen syns. Facebook, flertalet tidningar, Youtube, Instagram och via all publik sprids tävlingen över hela Europa.
Några bidrar ekonomiskt medan andra hjälper till med produkter och tjänster som underlättar eventet.

Hos oss hittar du allt för både maskin och förare. Oavsett om du är junior eller senior. Vi ger dig världens starkaste varumärken inom sporten till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi en hel serie med egna märken av hög kvalité till konstant pressat pris.

Många i vår personalstyrka kör själva cross och enduro och tillsammans har vi många års kunskap inom sporten vilket är en trygghet för dig som kund.

Hos oss får du alltid personlig service, öppet köp på dina produkter och har fri retur om du vill byta storlek. Alla betalningsformer är självklart säkra och vi är certifierade av Trygg e-handel

Tryck här så kommer du till vår hemsida.

Enda sedan starten 1985, har GasGas handlat om off-road. GasGas närvaro i både nationella och internationella tävlingar har lett till en lång lista av segrar inom både enduro och trial. GasGas finns idag representerat på fem kontinenter och i över 50 länder. Företager från Girona i Spanien erbjuder ett brett sortiment av motorcyklar och produkter för att tillfredsställa behoven hos både professionella förare och motionärer. LÄs mer om alla modeller här!

Vi på Axet Lås & Larm har & Larm har lång och gedigen kunskap inom alla typer av lås, mekaniska såväl som elektriska. Vi är en godkänd och auktoriserad låssmed och tillhör Sveriges låssmeders riksförbund SLR. Lås är till för att skydda dig,din egendom eller företag. Det skall även förhindra intrång från obehörig samtidigt skall även utrymning från insidan fungera. Detta löser vi på Axet Lås & Larm.
Söker ni bra lås för Ert garage eller motorcyklar har vi de rätt lösningarna! Välkomna!

SYDVED
Sydved köper virke av dig som äger skog i södra Sverige. Vi erbjuder också skoglig service och rådgivning.
Vi är omkring 125 anställda och har ett nära samarbete med ett nätverk av utvalda entreprenörer och åkare. Den årliga omsättningen är cirka 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Jönköping.
Sydved ägs av Stora Enso och Ahlstrom-Munksjö och anskaffar varje år cirka 5 miljoner kubikmeter virke. Huvuddelen säljs till ägarnas industrier och lokala sågverk.
Genom ett nära samarbete med Stora Enso Bioenergi hanteras biobränslesortimentet.
Gallringsexperten
Med rutin och resurser kan vi samordna gallringsinsatserna, hålla nere kostnaderna och ge dig ett högre netto. Gallringsakademin är vår omfattande satsning för att vara främst inom gallring och driva utvecklingen i gallringsskogen. Läs mer här!

Affärsidé
Vi utvecklar och erbjuder ergonomiska, användarvänliga komponenter och kompletta styrsystem för effektiv manövrering av arbetsfordon och dess redskap. Genom innovativt tänkande och med gedigen produktkunskap är vi ledande på marknaden.

Vision
Vår vision är att vara ledande inom utveckling, försäljning och tillverkning av styrsystem och produkter som ökar arbetseffektiviteten för grävmaskiner och gör livet enklare för operatörerna.

LÄs gärna mer om SVAB här.