Partners

Battle of Vikings har samarbete med flera företag som på olika sätt underlättar genomförandet av tävlingen. Kilsbergens MK som arrangerar tävlingen är mycket tacksamma för all hjälp. De som hjälper till att få eventet till en succé får exponering i flera forum där tävlingen syns. Facebook, flertalet tidningar, Youtube, Instagram och via all publik sprids tävlingen över hela Europa.
Några bidrar ekonomiskt medan andra hjälper till med produkter och tjänster som underlättar eventet.

Hos oss hittar du allt för både maskin och förare. Oavsett om du är junior eller senior. Vi ger dig världens starkaste varumärken inom sporten till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi en hel serie med egna märken av hög kvalité till konstant pressat pris.

Många i vår personalstyrka kör själva cross och enduro och tillsammans har vi många års kunskap inom sporten vilket är en trygghet för dig som kund.

Hos oss får du alltid personlig service, öppet köp på dina produkter och har fri retur om du vill byta storlek. Alla betalningsformer är självklart säkra och vi är certifierade av Trygg e-handel

Tryck här så kommer du till vår hemsida.

Enda sedan starten 1985, har Gas Gas handlat om off-road. Gas Gas närvaro i både nationella och internationella tävlingar har lett till en lång lista av segrar inom både enduro och trial. Gas Gas finns idag representerat på fem kontinenter och i över 50 länder. Företager från Girona i Spanien erbjuder ett brett sortiment av motorcyklar och produkter för att tillfredsställa behoven hos både professionella förare och motionärer.

 

Vi på Axet Lås & Larm har & Larm har lång och gedigen kunskap inom alla typer av lås, mekaniska såväl som elektriska. Vi är en godkänd och auktoriserad låssmed och tillhör Sveriges låssmeders riksförbund SLR. Lås är till för att skydda dig,din egendom eller företag. Det skall även förhindra intrång från obehörig samtidigt skall även utrymning från insidan fungera. Detta löser vi på Axet Lås & Larm.
Söker ni bra lås för Ert garage eller motorcyklar har vi de rätt lösningarna! Välkomna!