Partners

Battle of Vikings har samarbete med flera företag som på olika sätt underlättar genomförandet av tävlingen. Kilsbergens MK som arrangerar tävlingen är mycket tacksamma för all hjälp. De som hjälper till att få eventet till en succé får exponering i flera forum där tävlingen syns. Facebook, flertalet tidningar, Youtube, Instagram och via all publik sprids tävlingen över hela Europa.
Några bidrar ekonomiskt medan andra hjälper till med produkter och tjänster som underlättar eventet.

Hos oss hittar du allt för både maskin och förare. Oavsett om du är junior eller senior. Vi ger dig världens starkaste varumärken inom sporten till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi en hel serie med egna märken av hög kvalité till konstant pressat pris.

Många i vår personalstyrka kör själva cross och enduro och tillsammans har vi många års kunskap inom sporten vilket är en trygghet för dig som kund.

Hos oss får du alltid personlig service, öppet köp på dina produkter och har fri retur om du vill byta storlek. Alla betalningsformer är självklart säkra och vi är certifierade av Trygg e-handel

Tryck här så kommer du till vår hemsida.

Enda sedan starten 1985, har Gas Gas handlat om off-road. Gas Gas närvaro i både nationella och internationella tävlingar har lett till en lång lista av segrar inom både enduro och trial. Gas Gas finns idag representerat på fem kontinenter och i över 50 länder. Företager från Girona i Spanien erbjuder ett brett sortiment av motorcyklar och produkter för att tillfredsställa behoven hos både professionella förare och motionärer.

 

Andersson Bilcenter är auktoriserad verkstad för Citroën och Mitsubishi, men vi är även en Mekonomen bilverkstad. Det innebär att även ägare av andra bilmärken kan nyttja vår kompetens, vi utför service och reparationer på alla bilmärken. Hos oss får du alltid fast pris innan du lämnar in bilen.

Andersson Bilcenters servicepersonal har en mycket lång erfarenhet av Citroën, Mitsubishi och många andra märken. Vi genomgår årligen ett flertal utbildningsprogram för att säkerställa att din bil får den bästa service. Vi investerar också i senaste teknik och utrustning.

Vi är godkända och deltar i kvalitetssystemet Kontrollerad Bilverkstad, och har skylten med det Gröna punkten. Det syns att vi är en verkstad att lita på.
Vi har alltid satt en ära i fackmässigt utförda arbeten och till det pris du och vi kommit överens om.
Till vår hemsida>>

 

Genom vår lokala förankring känner vi ett stort ansvar och engagemang för bygden. Detta visar vi i form av olika insatser i samhället – allt från sponsring av föreningar till näringslivssatsningar för företag.
En av de viktigaste hörnstenarna i vår verksamhet är kontakten och den långsiktiga relationen med våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara bankalternativet inom vårt verksamhetsområde, både för privatpersoner och för företag. Dessutom erbjuder vi tjänster och produkter med konkurrenskraftiga och affärsmässiga villkor – som är behovsanpassade för varje kund.
Är du inte kund hos oss idag är du välkommen att kontakta oss och låta oss berätta mer om vår bank och vår verksamhet.
Välkommen till oss!
Till Lekebergs Sparbank hemsida >>

 


Speed Man Racing och Mats Igelström kommer att vara på plats under tävlingen med däckservice och ett stort utbud av reservdelar. Omläggning ingår vid köp av däck! Mats når du på 0733-425 160

Berggrens Maskinservice i Örebro säljer och servar Hitachi gräv- och lastmaskiner.

Vi tackar också Trafikbutiken, Beta Motorcykles, Hjortkvarn Timber, Ruddammens Åkeri, A-container, Raminent, Yxhult IK som hjälper oss med parkering och kassa och sist men inte minst Nybetong som så samarbetsvilligt upplåter mark för vår tävling.