Partners

Battle of Vikings har samarbete med flera företag som på olika sätt underlättar genomförandet av tävlingen. Kilsbergens MK som arrangerar tävlingen är mycket tacksamma för all hjälp. De som hjälper till att få eventet till en succé får exponering i flera forum där tävlingen syns. Facebook, flertalet tidningar, Youtube, Instagram och via all publik sprids tävlingen över hela Europa.
Några bidrar ekonomiskt medan andra hjälper till med produkter och tjänster som underlättar eventet.
Det finns flera olika exponeringsmöjligheter och det är en bred målgrupp som besöker eventet.
Banan består av fyra olika områden som innehåller flera svåra passager. Ert företag kan presentera ett område eller nån passage. Exponering på alla tävlingsfordon eller förare går också att lösa.

Inför tävlingen fick ett filmklipp från banan över 316 000 tittare på Facebook!

Kontakta Morgan Rosell på info@battleofvikings.se, så pratar vi förutsättningslöst.

 

Hos oss hittar du allt för både maskin och förare. Oavsett om du är junior eller senior. Vi ger dig världens starkaste varumärken inom sporten till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi en hel serie med egna märken av hög kvalité till konstant pressat pris.

Många i vår personalstyrka kör själva cross och enduro och tillsammans har vi många års kunskap inom sporten vilket är en trygghet för dig som kund.

Hos oss får du alltid personlig service, öppet köp på dina produkter och har fri retur om du vill byta storlek. Alla betalningsformer är självklart säkra och vi är certifierade av Trygg e-handel

Tryck här så kommer du till vår hemsida.

 

BRL har sedan starten 1992 haft ett stort fokus på att du som kund skall få så mycket ljud som möjligt för pengarna, med en skräddarsydd upplevelse och lösning.

Med stor kunskap och stenhårt fokus på just bra ljud har vi sedan 1997 utvecklat våra egna varumärken, GAS på billjud och System One för hemmaljud. Detta har gett oss en unik möjlighet att få fram produkter som är av högsta klass men samtidigt kunna hålla nere priserna så gott det bara går.
Genom att kapa flera av mellanhänderna och gå direkt på fabrikerna, blir produkternas pris till kund lägre men man får ändå möjlighet att bibehålla samma höga kvalitet och klass som  man annars bara kan få från betydligt dyrare produkter.

Detta är en av många anledningar till varför du ska välja BRL.

Tryck här för att komma till hemsidan för BRL

Andersson Bilcenter är auktoriserad verkstad för Citroën och Mitsubishi, men vi är även en Mekonomen bilverkstad. Det innebär att även ägare av andra bilmärken kan nyttja vår kompetens, vi utför service och reparationer på alla bilmärken. Hos oss får du alltid fast pris innan du lämnar in bilen.

Andersson Bilcenters servicepersonal har en mycket lång erfarenhet av Citroën, Mitsubishi och många andra märken. Vi genomgår årligen ett flertal utbildningsprogram för att säkerställa att din bil får den bästa service. Vi investerar också i senaste teknik och utrustning.

Vi är godkända och deltar i kvalitetssystemet Kontrollerad Bilverkstad, och har skylten med det Gröna punkten. Det syns att vi är en verkstad att lita på.
Vi har alltid satt en ära i fackmässigt utförda arbeten och till det pris du och vi kommit överens om.

Klicka här för att komma till vår hemsida!

  

atsusp-300x80